DLAND, CHA DLand HØJ TEMPERATUR RESISTENT PROJEKTOR VANTER MASKE TYPE IRIS TIGUAN V2, MED PVC-COVER

g83

Ny vare

kr62.97

HØJ-TEMPERATUR RESISTENT PROJEKTOR LIGKLÆDE TYPE TG V2, MED PVC-COVER

Denne pris inkluderer : et par af høj-temperatur resistent projektor vanter TYPE IRIS TG V2

Denne projektor skjorte med godt håndværk, og det kan modstå høj temperatur.Det passer til de fleste af projektorens linse.

Det er med PVC cover, så du kan installere CCFL angel eye halo på det, hvis du kan lide.

STØRRELSE: 3,0 TOMMER

Betalingsbetingelser:

Spærrede VISA, MasterCard, bankoverførsel, Western Union og så videre er til rådighed.

Når du tilføjer elementer i din kurv, du bør tjekke dem, og derefter gå videre med betaling.

Sørg for din leveringsadresse er korrekt.Vi vil kun følge din adresse, der er anført i Granada23.dk for forsendelsen.Vi har intet ansvar for shipping adresse, der er oplyst.På grund af den sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt, at adressen ændres via e-mail.

Betaling skal være modtaget senest 7 dage efter tilbuddet er afsluttet.Vi forbeholder os ret til at sælge artiklen til andre, hvis ingen betaling er foretaget 7 dage senere.

Forsendelse vilkår:

Din vare vil blive afsendt inden for 2 hverdage, efter at vi kontrollere modtaget betaling.Vi vil informere dig, hvis vi har brug for mere tid til at forberede sig.Når varen afsendes, elementet vil har brug for nogle dage til levering.

Varen vil blive sendt til din Granada23.dk ' s adresse.Normalt, vil varen blive som gave med en lavere pris.

Porto Gebyr Omfatter Shipping Gebyr, Lager, Emballage, Materialer, Brændstof, Afgifter, Kasser, Etiketter og Emballage omkostninger.Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering, herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder rutinemæssig kontrol, strejke osv.

Til rådighed shipping service: EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT.Kontakt os for yderligere oplysninger.

Afkast og kompensation:

Når personalet i exprss selskab sende dig varer, kan du se dem carefullly hvis der er eventuelle skader, før du logger på fragtbrevet.

Hvis Varen er defekt og virker ikke ved ankomsten, bedes du rapportere varen til os inden for 7 dage efter modtagelsen af den defekte vare, så vi kan udstede et RMA-nummer(Return Merchandise Authorization-nummer).Kontakt os for at få et afkast.Du bedes anføre dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen på e-mail.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

Venligst omhyggeligt pakke post.Returnerede varer vil blive testet, og hvis der konstateres defekte, vil køber blive afsendt en ny udskiftning af enhed med det samme.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyr ikke refunderes.

Hvis varen ikke er fundet fejl, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra fragt omkostninger for varer der returneres nægtet eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på boksen eller etiket.

Vi forbeholder os retten til at træffe den endelige afgørelse i tilfælde af eventuelle tvister.

Returnering af produkt accepteres, forudsat at:

(1) elementet er fundet for at være defekt, eller varen ikke er som beskrevet, og

(2) anmodning om returnering er indsendt i form af e-mail til os inden for syv dage fra den dato du har modtaget varen, og

(3) det punkt fejler IKKE skyldes uheld, misbrug eller fejlagtig anvendelse, og

(4) produktet IKKE er blevet brugt eller vedligeholdt på en måde, der ikke er i overensstemmelse med produktets manual vejledning, og

(5) det element, har IKKE nogen serienummer er fjernet eller defekt.

En udskiftning vil blive sendt eller fuld refusion, mindre returneringsgebyr på 15% af købsprisen, eller minimum 1.00) , vil der blive udstedt, når den mislykkede varen er modtaget.Vi er IKKE ansvarlig for tab og skader under returforsendelse.

Kontakt os venligst før Beskæftige sig Med Eventuelle Tvister eller Forlader Eventuelle Negative Feedbacks.Som en professionel sælger i Alibaba, vi helt sikkert vil gøre vores bedste for at løse alle de problemer, effektivt og korrekt.

  • Bil Model: ALLE
  • Farve Temperatur: 5000k
  • Mærke: EGNE
  • Element Type: Lys Sourcing
  • Watt: 35
  • Spænding: 12V
  • Bil Mærke: ALLE

Tags: bixenon-projektor, fancy top, designer bluse designs kvinder, papir vanter, bi led projektor, bi led-len, xenon shrouds, 3d theater, cover til projektor, h1 projektor.

Tilbehør