3000W Suspension Nedsænkning i Vand Varmelegeme s Kedel til Oppusteligt Spabad Swimmingpool med Lækage Beskyttelse Skifte

g65

Ny vare

kr181.08 kr159.37

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

3000W Suspension Nedsænkning i Vand Varmelegeme s Kedel til Oppusteligt Spabad Swimmingpool med Lækage Beskyttelse Skifte

1.Opgradering stil, med lækage beskyttelse af kontakten, mere professionelle, mere sikker;2,Premium rustfrit stål gør vandvarmer rust bevis, modstandsdygtige over for korrosion, sikrere og genererer en lang tjenesten tid;3,Spiral immersive design giver en ensartet varme og hurtige termiske ledningsevne, forbedring af varme effektivitet.Det vil ikke Trykke på den beholder, men svæve i sig selv på arbejde, så det er sikkert at bruge.

4,Med 2 meter tyk kobbertråd, at dette punkt er let at få opvarmet.High power sikrer en hurtigere opvarmning hastighed;5, Det er let, nem at bære og opbevare.Det kan bruges i vand, især egnet til at varme vand op i stor størrelse container som spand, håndvask, badekar, Mini oppustelige svømmebassin etc.

Instruktioner:1,Først installere egnet beholder med vand, og derefter sætte den varme rør i vandet, og derefter sætte stikket;2,Efter vandet, temperaturen er brændt, stikket ud af stikkontakten, før du bruger det og vent 20 sekunder til sikkerhed.Fordi der stadig er varme på overfladen af varme rør, skal du ikke Trykke på det med hånden eller sætte det på objekter, der er ikke modstandsdygtig over for høje temperaturer, så for ikke at brænde kroppen og artikler.

3,Den kraft af dette produkt er stort, er du nødt til at bekræfte, om switchen understøtter 3000W power produkter, inden du køber;4,brug ikke andre high-power-produkter på samme tid, når du bruger dette produkt, så for at undgå fare.

5,Dette produkt har brug for at blive brugt med en sokkel af pålidelig kvalitet, der understøtter high power;6,Når du bruger en high-power-produkt for første gang, være mere opmærksomme på betingelse af stikket, og føle, hvis der er varme.Hvis stikket er varme, skal du stoppe med at bruge high-power produkt.

Specifikationer:

Type: Swimmingpool Vandvarmer

Spænding: 220-250V 50 hz

Effekt:3000W

Strømforsyning: Elektrisk

Type:EU Stik,det gælder, Indonesien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og så videre/UK stik,det gælder, Malaysia, Usa King, og så videre.

farve: gul

Materiale: rustfrit stål

størrelse: længde 2M ledning

Pakkens Indhold:

1 x 2Meters 3000W Swimmingpool Vandvarmer

1 x stålkugle

1 x Sandpapir

Bemærk:

1. Læs de instruktioner og forholdsregler omhyggeligt, før brug.Dette produkt må ikke anvendes af børn.

2. I løbet af det varme vand, skal du ikke Trykke på vandet direkte med din krop, hvilket kan resultere i en svag elektrisk stød.

3. Det anbefales kun at brænde rent vand fra hanen (almindeligt hvidt vand).

4. Vandstanden skal være nedsænket i metal dele af det elektriske varme stænger.Brug af kemisk vand, er strengt forbudt.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Granada23.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Granada23.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

  • Spænding (V): 24V
  • Effekt (W): 5w
  • Mærke: FGHGF
  • Certificering: INGEN
  • Opbevaring / Tankless: Opbevaring
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kapacitet: 10L

Tags: rv varmt vand varmelegeme, instant el-vandvarmer vandet, magt vandvarmer, varme swimmingpool, ti sol vand opvarmningsanlægget, opvarmning af vand, vandvarmer tanky, varmelegeme til vandet, fix spabad varmelegeme, hyggelig fødder.

Tilbehør