Blød PVC Oppustelige Fod, Ben Pude Fodstøtte Pude Pude flyrejser Office Home Ben Op Afslappende Fødder Af Dropshipping 20#54

g610

Ny vare

kr38.88 kr28.37

Funktion: (1)Den oppustelige foden hvile pude lade foden hvile og behageligt, selv efter anstrengende arbejde, eller i lang tid, rejse med tog, bus og fly til at lette foden smerte.Slappe af og hvile på den lange rejse, ideel til rejser, hjem, kontor, etc. (2)Fodstøtter er oppustelige og let.Puden kan pustes op og gemt i et lille sted, når de ikke er i brug, det er let at bære. (3)Den oppustelige foden hvile pude støtter dine ben strække eller curling på kontoret under skrivebord, i bil, tog eller fly.Det giver meget komfort til dig, i sidder i lange periode ved at løfte dine fødder og ben.Det er en perfekt følgesvend for ikke kun dine ture i filght eller rejse, men også dit hjem eller kontor slappe af tilbehør. (4) Hurtigt udfolde sig for nem montering og sammenbrud fladskærms at pakke væk, når den ikke er i brug; Lille dyse for fuld inflatin og tilpasning.Kan du blæse det eller punktere det langsomt gennem små dyse til at justere størrelse og fylde pude. (5)Det er fremstillet af komfortabel og blød PVC strømmer, miljøvenlig uden nogen giftige ic stoffer.Inflationen Trin: (1) Sæt inflation dyse og åbne den inderste ventil; (2)Punch i 80-90% af luft og dække luft dyse; (3)Tryk på dysen og afslutte inflation.Deflation Trin: Åbne luft dyse; klem den indre luftventil og vente, for luften til at flyde.Bemærk: 1. Tillad 0-2cm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse. 2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Makeup Sæt
  • NETTO VÆGT: ----
  • Ingrediens: ---
  • Mængde: 1 stk
  • Model-Nummer: ben pude

Tags: autom massage, fod kontor, ben massag, skrivebord fodstøtte, akupressur fod mat, kontor slappe af, fodstøtte fod kontor, fod massag, bambus sengetæppe, tæppe lænestol hund.

Anmeldelser

Bushmakina80
2020-08-18
2/5
Me ha duro un día, se ha pinchado y eso que lo he utilizado descalzo y en tarima.

Tilbehør