Gratis Forsendelse sort Eric Clapton ST signatur ahorn gribebræt Chrome Hardware El-Guitar, E

g454

Ny vare

kr1 075.95 kr968.35

Hvis guitar link titel viser en sag, der er ingen grund til at ændre rækkefølgen af sagen.

Kan give mig guitar-billeder eller links, som du ønsker.Vores fabrik kan yde eller tilpasse PAKKE

Hvis guitar er uden sag, men vil være forsvarligt pakket og afsendt i formstøbt skum i beholderen.

Vi leverer høj tilfælde og taske.Hvis du har brug for de hårde tilfælde , mere

Bas guitar tilfælde $78

Akustisk guitar tilfælde $78

Almindelig guitar tilfælde $66

dobbelt hals guitar tilfælde af $98

er nødvendigt.

Betalingsmetoder til rådighed, omfatter Granada23.dk Escrow

Varsel:hvad du ser er hvad du får!

Fordi vores løbende ajourføring, sporadisk har en lille mangel af størrelse eller vare, Vi vil fortælle, at du i den første tid.For at undgå ekstraordinære spørgsmål, bedes de sikre svar på, før vores lager op.Ellers vil ordren kan` t gå på hjul.

Hvis Du har brug for de hårde tilfælde, mere $78 er nødvendigt.Hvis du vil købe hardcase, bedes du kontakte mig

Om Os:

Jeg er en leverandør i Kina, skal Du vide, at Kina `s arbejdsstyrke er meget berømt, billigere og er meget streng, så masser af berømte .Er du vælge Kina for en fremstilling base, dette er grunden til, at Kina kan have så mange, at disse blot er overproduktion, de er .så er du velkommen til at bringe orden med os.

I vores fabrik, kan de fleste af vores guitarer er lavet af mahogni.Der er også nogle guitar er lavet af ahorn.De andre dele og pickups har import fra Korea, tæthed og bredde af hvert stykke træ er forskellige.Så, det er uundgåeligt, at der vil være nogle fejl på den guitarer.Når du sælger denne slags guitarer, kan du forvandle denne ulempe til en fordel, at du kunne fortælle din kunde, at enhver guitar har sin unikke ydersiden og tone farve.Det vil være godt!

Jeg pakker hver for meget omhyggeligt, alle de kasser ankomme vil beskytte i god stand!!!Sørg for, at de når frem til dig i tip top form.

Returret:

Vi vil tilbyde dig fuld tilbagebetaling kun det element, du har modtaget, er differe

Tags: floyd rose tremolo, aria flying v guitar, elektriske guitarer, høj kvalitet til el-guitarer, esp ltd, electric guitar kit, venstre hånds guitar, les, acoust guitar pickup, autom guitar, guitar kit.

Anmeldelser

Olga Kurzova
2020-12-20
5/5
great
Isumrud2006
2020-11-21
5/5
Well for the price, this can’t be beat. Great work and this is just one of those things that you get MORE than you pay for. Ordered Oct 5, received Nov 21. I do wish there was a little more care for inside the cavity’s but no one sees that.

Tilbehør