Jul Kids Baby Piger Drenge Rensdyr Hætteklædte Tops +Bukser Outfits Sæt 2stk passer til baby boy tøj til nyfødte

g1214

Ny vare

kr42.73 kr41.88

Høj kvalitet og Helt nye 100%

Main Farve: SOM Billedet viser

Nye inden for Mode

Stil:Afslappet Ma terial:Bomuld Blanding

Opmærksomhed plz: Hvis dit barn er buttet, vi anbefaler at vælge en større størrelse, tak.Bemærk venligst henvise til dine børn faktiske højde og størrelse chart før køb/bud.Tak.

Pakken Indeholdt:1x Hætteklædte Toppe & 1x Bukser (sæt 2stk)

Størrelse Chart:

Label Størrelse

Toppe Længde

Bust*2

Bukser-Længde

Anbefalet Alder

0-6

32 cm

26.5 cm

37 cm

0-6 Måneder

6-12

34 cm

27,5 cm

40 cm

6-12 Måneder

12-18

36 cm

28,5 cm

43 cm

12-18 Måneder

18-24

37 cm

30 cm

46 cm

18-24 Måneder

3Y

39 cm

31 cm

50 cm

2-3 År

4Y

42 cm

33 cm

54 cm

3-4 År

5Y

44 cm

34 cm

58 cm

4-5 År

Der er 2-3% forskel i henhold til manuel måling.

check venligst måling diagram omhyggeligt, før du køber varen.

1 inch = 2.54 cm

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.

Uddrag:

Internationale Købere Bemærk Venligst:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Vi accepterer kun PayPal betaling.Sørg for at du har en gyldig/bekræftet PayPal-konto, før budgivning

Alle PayPal-Betalinger skal være Bekræftet (Shipping og faktureringsadresse skal stemme overens)Betaling skal ske inden 7 dage fra datoen for auktionen slutter

En manglende betaling, vil striden blive automaticcally åbnes, hvis fuld betaling ikke er modtaget efter 14 dage med auktion.

Tilbage er accepteret inden for 14 dage efter købers modtagelse af varen. (Ekskl konstruerede damagement eller misusage).100% pengene-tilbage-Garanteret!

Alle produkt vil blive testet i 100% før levering.Hvis varen er defekt ved behandling af porto,Køber har op til 14 dage fra datoen for modtagelsen af

udveksling af en ny.Alle forsendelsesomkostninger for returnerede produkter, som skal betales af køberen,Bedes du kontakte os for afsenderadressen

Vi forlod positiv feedback til dig efter modtagelse af betaling.Din feedback er meget vigtig for os, positiv feedback og 5 Score DSR er meget værdsat.

Lad os venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback eller 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister om Paypal og Ebay, bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

Hvis der er nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål" ,forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Lad 1-2 arbejdsdage for os at følge.

Varen vil blive sendt til køber, er Ebay shipping adresse, så du bedes venligst BEKRÆFTE din rådighed-adresse på Ebay før du betaler via paypal.

Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden,

kontakt os straks for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Forsendelse Metode:

Varerne vil blive afsendt fra Kina Post , Det vil tage 15-25 arbejdsdage fra forsendelsesdatoen.

Elementer vil blive sendt med USPS til USA, Helt Sikkert!HVER PAKKE HAR TRACKING NUMMER .Det vil tage 7-12 arbejdsdage fra forsendelsesdatoen.

Vi leverer også med DHL, UPS, EMS express shipping, men du skal betale flere penge for hurtig forsendelse.Hvis du har brug for hurtig forsendelse, bedes du venligst kontakte os inden for(Telefon er et must for den internationale ekspres levering, Hvis du har brug for hurtig forsendelse-service, Bedes du venligst din Telefon, når din betaling.)

Forsendelse Tid:

Alle varer vil blive sendt til dig indenfor 3 arbejdsdage (på hverdage - mandag til fredag) betalingen er godkendt på sælgers side

Forventet leveringstid International pakke tager omkring 15-20 dage til at skibet til bestemmelsesstedet; Ved postvæsenet sidste forsendelse statistik rapport, her nedenfor, er ankomsten leveringstid resultater tabel for nogle lande, som er til køber kun vejledende.inkfrog terapeak

Den 28-Sep-16 at 09:00:23 BST, sælger tilføjet følgende oplysninger:

Den 28-Sep-16 at 09:00:24 BST, sælger tilføjet følgende oplysninger:

Den 28-Sep-16 09:02:08 BST, sælger tilføjet følgende oplysninger:

Den 28-Sep-16 09:02:09 BST, sælger tilføjet følgende oplysninger:

 • Lukning Type: Pullover
 • Krave: O-Hals
 • Ærme Længde(cm): Fuld
 • Ærme Stil: Almindelig
 • Navn På Afdeling: Børn
 • Element Type: Sæt
 • Stil: Mode
 • Materiale: Bomuld
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
 • Mærke: Emmababy
 • Køn: Unisex
 • Mønster Type: Tegnefilm

Tags: mynte passer til baby, passer til baby dukke, passer til kid baby, passer til far baby, passer til baby b, passer til baby bed, passer til baby bon, passer til cap baby, passer til baby mad, uv-passer til baby.

Tilbehør