Kraftig Lange Lige Syntetiske Hestehale for Kvinder Hiar Udvidelse Wrap Around Magic Indsætte Yaki Hestehale Klip i Paryk

g1131

Ny vare

kr40.53 kr24.33

1.Hvorfor længden er ikke det samme som beskrivelse?

Vi måle længden af hår, når hår blive strakt til lige, bølget og krøllet hår tekstur vil være meget kortere, når der sammenlignes med lige hår, er opmærksomme på, at, før du køber, Tak!

2.Hvorfor vægten er ikke den samme som den beskrivelse?

Fordi vores produkt er blevet fremstillet på maskine, det er normalt, at det vil eksistere 5-10g fejl.

3.Hvorfor er mit hår blevet viklet ind?

Håret ville i hårdknude på grund af tørhed, olie og snavs opbygning, saltvand og ikke kæmning (bred tand kam) ud af dit hår dagligt.Sørg for at vaske og tilstand dit hår mindst en gang om ugen, og hvis det er muligt, to gange om ugen ville være bedre.Du kan bruge fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for yderligere forslag.

4.Kan de blive glattet eller krøllet?

Selvfølgelig, de er lavet af 100% varmebestandigt fiber, håret kan blive krøllet eller rette, men temperaturen bør ikke overstige 160 grader.

Vær venligst Forsigtig: undlad Venligst at lægge håret efter du rulle, indtil det er kølet ned.Du kan sætte hår på din hånd, eller noget, der kan holde krøller af hår,så for at opretholde den krøllede.

5.Hvornår vil du sende min pakke ud, efter jeg har betalt for min ordre?

Der vil være en 24-timers betaling at kontrollere gang fra Granada23.dk, vi vil afsende varerne inden for 24-48 timer efter at kontrollere tid.

6.Hvordan til at beskæftige sig med lugten?

Nogle af de kunder, der kan fortælle om den lugt, når du modtager håret.Kære, er der ingen grund til at bekymre sig om dette, efter at co-vask og pleje det i et stykke tid, lugt forsvinder.

7.Hvorfor farven er ikke det samme som beskrivelse?

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.

Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

  • Farve Type: Ren Farve
  • Enhed Vægt: 120g/stk
  • Materiale Kvalitet: Høj Temperatur Fiber
  • Tekstur: Lige
  • Vedhæftet fil: Clip-In
  • Mærke: Kraftig
  • Kan Blive Permanentet: No
  • Længde: 22 inches
  • Hår Farve: 35 Farver Tilgængelige
  • Pakke, herunder: Et Hår Hestehale, Og En Gratis Gave

Tags: hair menneskelige hestehale, acura tsx, hestehale, hair hale, kjole wrap rundt, snøre hestehale, hestehale yaki curly, afro hår, fletning hiar, hiar trimmer.

Anmeldelser

Mouhe3400
2020-09-21
2/5
To thin like me at all
Butherpinkfly
2020-11-23
5/5
I love this pony it is so long soft and thick I highly recommend this
Mysyamanbuddha
2020-11-23
5/5
Ponytail was super thick made it look like a real pony really soft also

Tilbehør