Mini Bord Stativ bordholder Holder 1/4 Monter kuglehovedet Bærbare til GoPro 9 8 7 5 Kamera-Mobil-Mobiltelefon-Projektor Beslag

g1071

Ny vare

kr30.44

Mere end 10 Stykker Logo, der kan Tilpasses

Vi er direkte fabrik ( Bedste pris, Høj kvalitet, God service)

Feichao Mini Bord Stativ bordholder Indehaveren Håndgrebet 1/4 Monter kuglehovedet Bærbare til GoPro 9 8 Action Kamera Vlog Smartphone Projektor Beslag Tilbehør

Funktioner:

-Let og bærbart design.

-Fremstillet af tyk og robust plastik, perfekt til optagelse sports-optagelser fra en fast vinkel, men kan også bruges som et håndtag til at skyde video eller fotos med dit GoPro, kompakt kamera, eller smartphone.

-Den nye push-knappen mekanisme gør det muligt at placere og låse til bolden med hovedet i en hurtig, intuitiv bevægelse.At trykke på knappen frigiver bolden fælles at bevæge sig frit.Når knappen slippes, bolden er låst automatisk i den valgte position.

-Med denne solide konstruktion, det giver en sikker base i enhver situation og gummifødder garanterer stabil og slip-free køb på enhver overflade.

-1/4 tommer universal skrue, der er kompatible med til canon/til Nikon/ sony/for Pen kompakte kameraer og andre lette vægt digitale spejlreflekskameraer med 1/4 " gevind; Omfatter mount egnet til GoPro 5/4/3+, Action Kameraer og til iPhone, Galaxy, Huawei, Haweel, og en anden smartphone.

Specifikation:

Materiale: Metal, ABS

Panorama rotation: 360°

Foldet Længde : 18,5 cm

Stativ Højde: 12,5 cm

Foldet Længde: 17cm

Stik Størrelse: 1/4 tommer

Front-og rear-pitch: -35°/+35°

Bæreevne: 0,5 KG

Gældende modeller: mobiltelefonen, micro enkelt, digital kamera

Tips: Mobiltelefon klip, der kan klippes inden for 5,5 til 8,5 bredde af telefonen, generelt 6.0 tommer, og nedenfor kan blive fanget,, ikke noget problem!

Pakke Inkluderet:

1 x Mini Stativ

Check venligst nedenstående vigtige oplysninger for at tilpasse:

Varm Tip:

1, Logo tilpasning skal være etableret uden inddragelse af ophavsretten.Hvis der er eventuelle operationelle vanskeligheder i den periode, vi håber, købere kan forstå og hjælpe med annullering af ordren.

2, Hvis de anmoder om det Logo, der kan Tilpasses-Service, Bedes du laver en ordre på mere end 10 stykker, og giv Logo Mønster og din idé på opslagstavlen.

3, MOQ af brugerdefinerede logo er 10pcs, vil vi kun sender varer med logoet, hvis mængden er under 10stk.

4, Vi håber at være tilfreds med køber, kan vi kontakte kunden flere gange, hvilket resulterer i en længere ordrebehandling tid.Hvis dette sker, håber vi, at kunderne kan hjælpe os med at udvide for tiden.

Logo Position: Effektiv billedet som reference (hvis du har brug for et andet sted, er du velkommen til at os besked)

Udskrivning Metode: Laser-Mærkning (hvis du har brug for en anden metode, er du velkommen til at os besked)

Fil til Udskrivning anmodning: Bemærk venligst at sende billeder til os (original format .pdf, .ai, .cdr)

MOQ: Over 10 Stykker (Hvis det er store mængder, vi vil give dig et mere tilfredsstillende citat)

Hvis du har nogen krav eller ideer, er du velkommen til at kontakte os.

1. Alle prisen inkluderer ikke eventuelle skatter eller ekstra gebyrer.Vi er ikke ansvarlig for problemer forårsaget af fortoldning.

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter den Forventede Levering af forsendelsesmetode, bedes du kontakte os på forhånd.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.

(Bemærk venligst, at vi ikke kan beslutte dine beslutninger for at vælge shipping metoder, som betyder, at du skal kontrollere omhyggeligt, med den skønnede leveringstid og lover levering tid) Din tilfredshed er vores højeste prioritet!

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Granada23.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Vægt (g): Lightweightg
  • Foldet Længde (mm): 170mm
  • Antal Extened Længde (mm): 125mm
  • Pakke: No
  • Bruger: Action Kameraer
  • Type: Mini Kamerastativ / Let
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast
  • Model-Nummer: F28563
  • Mærke: FEICHAO

Tags: stativ, innorel stativ, gopro 9 hero, kamera stativ, kuglehovedet stativ, 4k go pro, projektor, republikanske parti, til telefonen stativ, induro stativ hoved.

Tilbehør