Sammenlign jagtrejser

Hvor skal man rejse hen på jagt?

Hvad enten du er aktiv jæger, eller jagten blot er en hobby, vil drømmen om at nedlægge det helt store trofæ garanteret have rumsteret i baghovedet. Om det er savannens antilope, Nordens majestætiske elg eller den vilde sortbjørn, der er drømmetrofæet, gør det store udvalg af jagtrejser på markedet i dag, at drømmen for de fleste er kommet lidt tættere på virkeligheden.

Jagt drømmen

At rejse, er at leve, men at leve kan betyde forskellige ting for den aktive sportsfanatiker, den afslappede charterturist eller den eventyrsøgende opdagelsesrejsende – og nu også for jagt-entusiasten. Det er, i større grad end nogensinde før, blevet muligt at gøre drømmen om de fremmede jagtmarker til virkelighed med det store udbud af rejsebureauer og pakkerejser specifikt designet til jægere, der drømmer om at opleve og nedlægge vildt fra hele verden.

Et godt sted at starte sin søgen efter nye oplevelser og byttedyr vil være hos en af de mange jagtrejse-udbydere på nettet, eller du kan besøge Huntem’s hjemmeside. Udover at have gjort udvalget af jagtrejser overskuelig formidler de også flere aspekter af jagtoplevelsen.

Huntem sammenligner

Huntem’s hjemmeside har samlet rejser fra flere af de store rejsebureauer, som du i ro og mag kan lade dig inspirere af eller sortere i efter land og pris. Www.huntem.com er desuden formidler af en række lokale jagtture, -terræner, -events og -kurser, og som formidler af hele jagtoplevelsen giver www.huntem.com dig desuden både opskrifter på vildt og mulighed for at læse om andres jagtoplevelser.

Om du er erfaren jæger eller ej, vil du med garanti have en idé om hvor og hvad, du drømmer om at jage. Hvis det er et bestemt byttedyr, du søger, kan du på hjemmesiden undersøge, hvor det er billigst eller nemmest at finde dette dyr. Er det et bestemt kontinent eller land, du ønsker din jagtrejse skal gå til, kan du undersøge jagtsæsoner og byttedyr for det pågældende område.

Pakkerejser og rejsebureauer vil ofte give dig den nødvendige information om jagtsæson og regler i det pågældende land, men af praktiske og økonomiske grunde kan det være en god idé at undersøge hvilke ting, der er inkluderet i rejsen. De billigste rejser vil ikke altid reelt være de billigste, da du måske selv skal tilkøbe måltider og drikkevarer eller betale yderligere afgifter eller skjulte omkostninger. Du kan derfor enten henvende dig direkte til rejseselskabet eller selv undersøge reglerne for jagt i det pågældende land. Sidst, men ikke mindst bør du undersøge, hvilken jagttype og metode der er tale om på den pågældende jagtrejse.

Når alt dette er sagt, står det dig frit for om netop din jagtrejse skal gå til enten Rumænien, Canada, Sverige eller Namibia – afhængigt af om det er bukken, sortbjørnen, elgen eller antilopen, du vil opleve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.