badmintonsko

Asics badmintonsko er et godt valg

Et kendt mærke indenfor sportssko er Asics. Særligt er de kendt indenfor løbesko, men i de seneste år, er de også blevet særlig kendt blandt badmintonspillere. Som spiller kender du måske allerede mærket, men hvis ikke kan du betragte dette som en lille guide til badmintonsko. Asics badmintonsko er kendt for at være meget støttende samt have en god stødabsorberende sål. Stødabsorberingen kommer gennem en hæl i gel. En af de mest solgte Asics sko er modellen Gel Beyond 5. Denne sko brandes ofte gennem dens absorberingsevne.

Hvorfor vælge en Asics badmintonsko?

Der er flere grunde til at skifte de gamle badmintonsko ud med en model fra Asics. Her fremhæves nogle af de vigtigste. Skoene er lavet således, at kombinationen mellem en lav sål og skoenes utroligt lave vægt, gør det muligt for dig at få optimale forhold på banen. De er specielt udviklet til de hurtige spillere. Her er der nemlig ofte fokus på lethed og fleksibilitet, hvilket en badmintonsko fra Asics kan levere. Der er dog ikke stor fokus på stabiliteten i skoen. Igen bør den meget velkendte Gel stødabsorbering nævnes, hvor der ikke gås på kompromis med kvalitet. Du får i flere af modellerne gel i både hælen og forfoden, så du har fuld stødabsorbering i hele foden. Overdelen er meget åndbar, hvilket er essentielt for dig som spiller, hvis du skal gennem lange træningsperioder.

Flere fordele ved Asics badmintonsko

Vi kommer ikke udenom fordelene ved Asics topsælgende sko. En af udbyderne af denne sko er Sport-net.dk, der beskriver modellerne rigtig fint. Den bedst sælgende model har en kile i mellemfoden, der gør at du som spiller ikke ruller indad under duellerne. For at sikre dig endnu bedre i dueller, er hælen forstærket med et gitter, der låser din fod bedre fast i skoen. På denne måde undgår du at skoen svupper under kamp. Asics sko er forstærket med en teknologi, der kaldes RhynoSkin. Dette er et stykke ekstra kraftigt læder, der placeres på indersiden af forfoden. Formålet med læderet er at beskytte skoen ekstra, der hvor der oftest sker slid på skoen. På denne måde holder et par Asics badmintonsko bedre, end sko uden den ekstra forstærkning.

Ønsker du en sko med lidt mindre stødabsorbering?

Det skal nævnes at Asics også producere sko med mindre stødabsorbering end den kendte model. Så hvis du synes Asics Gel Beyond har for meget stødabsorbering, kan du overveje lillebroren Asics Gel Blade 5. Dette er stadig en super god badmintonsko, der dog er bygget lidt lavere. Dette giver dig rigtig god kontakt til gulvet, hvilket kan medføre et hurtigere benarbejde. Dette er derfor også en sko, der oftest vælges, når storebroren vurderes for høj i hælen.

Når du vælger en sko fra Asics, er det ligegyldigt om du er mand, dame eller barn. Asics producerer nemlig sko til hele familien. Kvaliteten og teknologien er den samme uanset, om du vælger voksenmodel eller barnemodel. Du får ved køb af dette mærke altid gode badmintonsko for pengene, og du er garanteret rigtig god komfort til dine fødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.